Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική σελίδα του σπουδαστηρίου μας ελπίζοντας να αποτελέσει και αυτή ένα σημαντικό υποστηρικτικό μέσο μιας εκπαιδευτικής προσπάθειας που διαρκεί ήδη 25 χρόνια.

Το φροντιστήριο μας έχει μια διαδρομή 25 χρόνων στο χώρο της εκπαίδευσης. Τα πρώτα βήματα έγιναν στην Αθήνα όπου για 5 χρόνια αντλήσαμε πολύτιμη πείρα από διδασκαλία σε μεγάλα ιδωτικά εκπαιδευτήρια και κεντρικά Φροντιστήρια των Αθηνών.

Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο χώρο μάθησης στην Καλαμάτα ο οποίος για 20 συναπτά έτη μετρά μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες. Βασικός μας στόχος είναι να συμμετέχουμε στην προσπάθεια όλων των μαθητών του σπουδαστήριου μας να πετύχουν στη σχολή προτιμήσης τους. Με μεράκι και προσπάθεια έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε το στόχο αυτό.

Οι επιτυχίες αυτές, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα, την πείρα, την συμβουλευτική – υποστηρικτική σχέση που αναπτύσσουμε με τους μαθητές μας, είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει και μας κρατά ανταγωνιστικούς ανάμεσα στα Φροντιστήρια που εμπιστεύονται οι μαθητές της πόλης μας.

Είναι γεγονός πως ένας καθηγητής φροντιστηρίου είναι πάνω από όλα ένας φροντιστής. Αυτό σημαίνει πως κάθε χρόνο με ιδιαίτερη υπομονή, με ειδικευμένη γνώση και επιμέλεια επωμίζεται τη δύσκολη ευθύνη να μετατρέψει το όνειρο κάθε μαθητή που τον εμπιστεύτηκε σε μια πραγματικότητα ηθικής ικανοποίησης και επαγγελματικής επιτυχίας.

Αυτό ακριβώς υπηρετούμε, φιλοδοξούμε και ελπίζουμε κάθε νέα σχολική χρονιά. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μια νέα -για εσάς- εκπαιδευτική εμπειρία.